Jauh ku jauh…


Bismillah…

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua pembaca kesayangan NA. Ha, first of all sebab busy dengan komitmen keje sampaikan takde masa nak update blog kannn. Alkisahnya, pagi nie pegi melencong ke cybercafe kejap. Bukan ape, teman member hantar resume jer. Tetibe, rasa nak show the second video song from Hani dan Zue. You know why. Reason sebab lagu nie special sangat pada sape2 yg ade boifren tu or maybe yang dah kawin tu kan, kalau terasa jauh sangat dengan orang yang kite sayang tu, mesti sanggup buat ape saja kan even orang tu jahar atau tipu kite sekalipun. Hurmmm, kalau dah sayang ape pon tak boleh…. ngeh ngeh ngehhh….

Okla, just take a look together and listen well ๐Ÿ˜‰

Salam sayang NA……. โค โค โค

 

 

Terukir senyumanmu
Dibalik fikiranku
Terbayang semua
Indah bersamamu

Terngiang kata-katamu
Yang kau ucapkan dulu
Semuanya palsu
Tapi

Aku
Masih disini
Masih menanti
Masih setia

Oh pedih luka di hati
Inginku terus berlari
Dari realiti yang menyakitkan ini
Ku kan tetap menunggu
Walau kau telah jauh
Tinggalkan aku sendiri

Setiap gurauanmu ku simpan
Selalu rindu tawamu
Terus aku menipu diri
Katakan kau kan pulang nanti
Tapi semuanya tidak pasti

Dan
Aku terus menipu
Terusku menipu diriku lagi

Jangan pernah kau
Datang kembali kasih
Tiba masanya ku lepas semua kasih
Jangan pernah kau datang
Jangan datang kembali kasih
Tiba masanya aku..

Oh pedih luka di hati
Inginku terus berlari
Dari realiti yang menyakitkan ini
Jangan pernah kau
Datang kembali kasih
Tiba masanya ku lepas semua kasih

________________________________________ยญยญ_________

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s