Santai

Contest Jubah Letops by Zaza Iman


Bismillah…

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera pembaca kesayangan NA. Salam Ramadan diucapkan kepada pembaca muslimin dan muslimah seluruh dunia. Alhamdulilah, dua hari sudah kita berpuasa.

Lama kan NA tak join giveaway. Kali terakhir join contest Iphone Denai Hati. Itulah contest terbesar setakat tahun lepas tak silap kalau nak dibandingkan contest lain yang biasa-biasa saja.

Kali ini, NA nak join Contest Jubah Letops yang dianjurkan oleh salah seorang sahabat baik NA sendiri, siapa lagi si cantik manis, Zaza Iman.

Baiklah, terus kepada agenda utama berikut;

 

by zaza iman

Banner Contest Jubah Letops by Zaza Iman

Yang mana nak join, boleh ikut semua syarat mudah berikut;

1. Buat SATU entri & Copy Paste Banner (gambar)
Tajuk Entri adalah bebas;
2. Follow instagram @byzazaiman  dan @tengkubutang;
3. Follow blog zazaiman dan blog tengkubutang ;
3.Copy dan Paste ayat di bawah;
http://www.zazaiman.com ( link kan ) merupakan sebuah blog personal dan lifestyle seharian seorang blogger. Banyak berkongsi tentang motivasi, tip, dan juga review mengenai produk-produk yang pernah digunakan.
Pemiliknya Zaza Iman juga membuat servis cetakan kad bisnes dengan harga hanya RM55 je untuk 3 kotak ( 300 pcs ). Juga menjual secara online produk pakaian. Untuk sebarang tempahan kad bisnes dan lain boleh berhubung terus melalui instagram @byzazaiman
zazaiman
Berita baik, http://www.zazaiman.com kini sedang membuat SATU CONTEST iaitu CONTEST JUBAH BY ZAZA IMAN. Dimana hadiah yang ditawarkan adalah :
HADIAH YANG DITAWARKAN 
 
1 x Miri Jubah @ Riya Baju Kurung By Zaza Iman
1x RM10 Topup by Tengkubutang
Nota ** 
seorang pemenang yang berjaya boleh memilih sama ada mahu jubah merah atau baju kurung hitam
Sekiranya baju yang dipilih kehabisan stok, maka baju lain akan digantikan dimana anda juga boleh memilih SATU dari  beberapa pilihan yang ditawarkan
Yeahhh..best kan??
4. Hantar URL entri pada ruangan komen blog Zaza Iman
 
PEMILIHAN PEMENANG
Pemenang berdasarkan cabutan bertuah.. so siapa yang bertuah.. ? semoga menjadi rezeki korang..
CONTEST TAMAT
9 HB 6 / 2016  ( KHAMIS ) jam 11.59 malam
Lelaki nak join pun boleh..mana la tahu boleh hadiahkan untuk adik..kakak atau mak.. 😀
PEMENANG AKAN DIUMUM PADA 10 HB 6 ( JUMAAT )
NA siap! Semoga ada rezeki, insay-ALLAH. Korang pon cecepatlah join sama ye 🙂
Salam sayang, NA
Wassalam
Advertisements

5 thoughts on “Contest Jubah Letops by Zaza Iman”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s