Reviews

Bio Seleza Pad


Bismillah,

Assalamualaikum dan salam sejahtera kesayangan NA yang dikasihi. NA tampil dengan segmen baru iaitu segmen review berbayar di blog.

Kenapa berbayar? Sebab nak masuk toilet pun kena caj kan. Nak nak toilet tu dekat KLCC. Amekaw, bayar MYR2. Fuh, terasa air kencing tu rasa mahal macam emas pulak kan, haha ๐Ÿ˜€

Eh, ke laut dah NA ni. Ok cukup. Sebab NA nak buat satu review mengenai Bio Seleza Pad macam dekat tajuk di atas tu. Pad herba yang sangat menitikberatkan kesihatan dalaman buat wanita masakini. Sebelum ini, NA hanya iklankan di IGshop avina_zulfa kan. Tapi, kali ni NA cuba komersialkan di blog kerana owner dia telah bayar. NA sekadar menunaikan apa yang telah siarkan seperti dalam iklan banner sebelum ni.

So, di bawah adalah serba sedikit info mengenai Bio Seleza Pad :-

KELEBIHAN BIO SELEZA PAD;

1) Merawat masalah dalaman wanita spt keputihan, senggugut, haid tak teratur;

2) Kandungan herba di dlm pad dpt membantu cegah kanser servik / rahim;

3) Elakkan iritasi / kemelecetan kulit;

4) Kekal segar sepanjang hari walaupun datang bulan;

5) Mudah dicuci.

Bio Seleza mempunyai 4 jenis pad yg berlainan;

1) Daysafe (10pcs);
2) Nightsafe (8pcs);
3) Nightsafe extra long (8pcs);
4) Pantyliner (30pcs)

Pertanyaan lanjut, hubungi Ms Diana (014-9217672)

Follow IG : @azfadiana
Facebook : Azfa Diana Rahman

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s