Kisah penulis

Hadiah buat hati


Bismillah…

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

 

kkk

 

Salam Jumaat kepada semua pembaca setia blog NA yang mengikuti tak kiralah di streaming apa sekalipun sama ada Facebook, Twitter,ย  Instagram, Youtube atau di mana jua anda berada. NA ucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian anda mengikuti setiap perkembangan dari mula NA bermula dalam bidang penulisan nie…

Buat kesekian kalinya, NA panjatkan rasa syukur kerana masih lagi diberikan kesempatan untuk menikmati alam ciptaan Allah Azza Wa Jalla yang maha agung ini. Dan juga, setinggi-tinggi terima kasih buat anda yang tak putus-putus menyokong serta membaca segala perkongsian, penceritaan dalam blog NA yang tak seberapa nie.

Pejam celik, pejam celik, dah dua tahun setengah dalam dunia blogging nie. Awal tahun depan (2015), genaplah tiga tahun. Walaupun jumlah rating dan viewer tidaklah setinggi blog-blog terhebat yang ada masakini, tapi NA berpuashati kerana dengan blog nie la, NA dapat meluahkan segala suka-duka, pahit getir cabaran dan yang paling penting lagi tak perlu nak tulis dalam buku diari lagi (macam zaman sekolah dulu2) heheheeee…

Tiada apa yang paling berharga selain dapat berkongsi segala pengalaman, kisah-kisah kita dan perjalanan yang dapat memberikan sedikit kekuatan buat orang-orang sekeliling yang memerlukan semangat untuk terus bangkit menempuhi hari mendatang. Kalau ada yang terkurang, tersalah sebut di mana-mana ayat atau tersentuh pada mana-mana topik yang dicerita @ dikongsi itu semua secara kebetulan saja. NA tak bermaksud apa2 pon sebab itu semua liku2 perjalanan NA sendiri sejak dari zaman pengajian lagi. NA menyusun sepuluh jari di bulan mulia nie memohon maaf. Kosong-kosong yer… ๐Ÿ™‚

Apa yang penting sekarang nie, mari semua kita beristiqomah menuju jalan kebaikan. Semakin meningkat usia, menjadikan semakin pendek dan singkat perjalanan hidup kita. NA tak nak jadi yang sempurna tapi cukuplah cuba menjadi yang terbaik. Bagi NA, sekarang nie kalau ada seseorang yang benar-benar ikhlas mahu melamar hati nie, asalkan dia sempurna agamanya dan dapat membimbing NA menuju ke jalan Syurga, NA akan terima dengan sepenuh hati. Sebab NA memang ingin berubah setulus hati dari segala perangai gila-gila dulunya… hahahaaa ๐Ÿ˜€

NA akui memang seorang yang happening dan sporting dengan sesiapa tak kira rakan laki atau perempuan suatu masa dulu, tapi itu tak bermakna NA boleh buat sesuka hati tanpa memikirkan batas-batas pergaulan. Yang penting, iman kita masih kuat dan tak diganggu gugat oleh apa jua keadaan. InsayAllah, selamatlah kita walau di mana kita berada sekalipun.

Sebenarnya, menulis nie sangat seronok pada yang betul-betul minat. NA tak pernah expect yang NA boleh menulis sejauh nie. Zaman U dulu, just main-main jer. heheheee

Semoga NA diberikan kesempatan untuk berkarya juga selepas nie. Best jadi freelancer sebab kita boleh buat apa saja yang kita nak. Dunia sekarang, pekerjaan terlalu limit kuotanya. Hanya yang terpilih akan dapat bekerja. Setuju tak???


Kepada siapa yang ada kelebihan/bakat tu, carilah ia sebelum terlambat. NA percaya mesti ada punya yang tersembunyi dalam diri masing-masing.

Apapun, teruskan membaca pre novel Mahligai Kasihmu dalam laman nie. Dan, doakan yer semoga ada rezki berjaya di publish kelak.
Semoga dengan kelahiran karya sulung ini dapat memberikan inspirasi buat NA untuk terus berkarya. Dan juga mencapai impian untuk menjadi seorang novelis yang berjaya satu hari nanti. Yang penting, Doa, Usaha, Ikhlas serta Tawakal. Pasti ada keajaiban kelak. Yakin itu pasti!!!

Terima kasih daun keladi diucapkan pada semua pembaca. Tidak ada apa yang dapat diungkapkan dengan kata-kata. Sayang sejuta kali sayang buat anda….muaxxxx โค ๐Ÿ˜‰

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s