Sensasi

iPhone 5s gajet impian setiap blogger


Bismillah…

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog NA yang amat dikasihi lagi disayangi sekalian. Lama rasanye NA tak update entry kan. Almaklumlah, duk menyiapkan penulisan manuskrip pertama Mahligai Kasihmu. BTW, kalau siapa yang pernah mengikuti perkembangan NA, mesti tahu pasal cerita nie. Boleh rujuk di ruangan ilham-sulungku untuk tahu kisah percintaan di antara Dr Fakhruddin Zainal dengan Dr Aina Batrisya hokeyyy… Oops! selingan kejap…heheee

Baiklah, kita teruskan pada topik utama yang akan NA kongsikan special pada korang semua. Ianya berkaitanย  mengenai topik yang dirasakan tersangat hangat membara dan berapi-api nie. (chewahhh, berkobar-kobar NA kannn). Apapon, topik nie sudah sering sangat diperkatakan di kalangan blogger-blogger terhebat masa kini.

 

Screen-Shot-2013-09-10-at-3.17.28-PM

 

 

Hurmmm, iPhone 5s gajet impian setiap blogger. Macam best jer, macam syok jer kalau boleh dapat satu kan. Sape tak nak kan. Eh! rezki jangan ditolak, bala jangan dicari, betul tak?! hehehee. Senang kan lepas nie nak update blog tak kira di mana jua berada. Nak selfie pon boleh.Cuma, jangan selfish dahlah ea. Tapi, ada ker yang bermurah hati nak bagi kat kita kannn. Ermmm, actually adalah tu yang nak bagi. Mak ai, tiga unit iPhone 5s untuk dimiliki kepada yang bertuah.

Korang tentu pernah dengar kan nama blog denaihati.com.[Hidupkan Untuk Memberi] Blog terbaik dan palingggggggg Da Boom untuk era masakini yang memaparkan isu-isu semasa yang hot dari oven dan meletooop-letooop tu. Dan, blog nie juga pernah memenangi tiga kategori antaranya seperti 1) Best of Best Blog 2012, 2) Most Creative Blog 2013 dan 3) Best Personal Blog 2013. Percayalahhhh~~~(dah macam Dato Siti Nurhaliza pulak nyanyi NA nie kannnn) hahaha…

 

JADINYA!!!

 

NA nak join this contest jugaklah. NA nak bersama-sama merasai kehangatan dan kemeriahan dengan para blogger lain dan juga nak mengenali sesama blogger yang ada dalam arena blogging masa kini. Terima kasih yang tak terhingga diucapkan pada blog denaihati.comย  sebab dah anjurkan contest yang awesome nie. Semoga NA ada rezeki untuk memenanginya kelak. InsayAllah, aminnnn ๐Ÿ˜‰

 

Info Contest;

  • Tulis satu entri bertajuk โ€œiPhone 5s gajet impian setiap bloggerโ€
  • Satu backlinks kepada blog Denaihati
  • Senaraikan blog penaja (seperti di bawah);

 

1.ย  http://ejamothman.com/
2. http://www.eridy.com/
3. http://www.hilalazmi.com/
4. http://eizil.com/
5. http://alansarhealth.com/
6. http://www.syuhada1981.com/
7. http://www.diarymama.com/
8. http://pendekarberkuda.org

9.ย ย ย  http://www.saji.my
10. http://abangensem.com
11. http://www.enveeus.com
12. http://www.pakarniaga.com/
13. http://anarm.net/
14. http://www.daddydee.net
15. http://www.sunshinekelly.com

16. http://sweetkurma.com
17. http://awn.my
18. http://mawarmerah2008.com
19. http://www.blogieta.com/
20. http://www.broframestone.com
21. http://akmaomar.com
22. http://khairilmazri.com

23. http://amariman.com

 

 

Bersamalah kita meramaikan this contest nie yer. Dan, jangan lupa teruskan sokong NA untuk berkarya. Hurmmm,dup dap dup dap jantung nie. Nerveous tunggu MK dibukukan akan datang. Penantian itu suatu penyeksaan kann. Doakan NA ok. TQ UoLsssss…… muaxxxx โค

Advertisements

21 thoughts on “iPhone 5s gajet impian setiap blogger”

  1. Assalamualaikum…. salam merdeka buat anda. Entri anda amat menarik dan mantap. Semoga berjaya ke cabaran seterusnya. Sudi-sudilah berkunjung ke entri contest saya jugak ya……!
    TQ…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s